30 Eki 2014

YENİ YIL SÜSLERİ

Yeni yıl için hazırlıklara başlayanlara ;
yeni yıl ağacını veya çeşitli dekoratif alanlarda kullanmak amacıyla uyguladığımız kozalak süsler.
İsteğe göre renk seçenekleri mevcuttur.

MANTAR PANO

Mutfaklarda kullanılan mantar panonun biraz daha farklı ve gösterişli olanı.Şarap mantarlarını bir araya getirdik ve onlara renk verdik.İşte size tablo gibi pano.
Şarap mantarlarından şarap şişesi formunda pano.

Dilerseniz renksiz veya farklı renklerde uygulanabilir.


ÇİÇEK TACI

Çiçek tacı trash day çekimlerinin vazgeçilmezi.
Yapay çiçek yapraklarından tel üzerine uyguluyoruz.İsteğinize göre farklı renk ve çiçeklerden uygulanır.

Trash day den örnek.

29 Eki 2014

Davetiyenizi özel kılmak istiyorsanız büyük baskısı en iyi örnektir. Düğünün yerinde sergileyip konuklarınızın dikkatini çekebilrsiniz.Böylece konuklarınız düğün yerini daha rahat tespit edebilirler.Sonrasında evinizde en özel gününüzün belgesini en güzel köşenizde sergileyebilirsiniz.
Düğünün olmazsa olmazı düğün fotoğraflarıdır.Şu zamnlar da trend olan trash day çekimleridir. Kendi mesleğim fotoğrafçılık olduğu için bu bilgiyi vermeden geçemicem.Şöyle ki düğün gününüzde fotoğraf çekimi istemiyorsanız düğününüzden ve balayınızdan sonra olan çekime trash day diyoruz .Gelinlik kirlendi mi damatlık kırıştı mı bunların hiç önemi yok.

Davetiyenin büyük baskısını trash day çekimlerinde kullanabilirsiniz.


DAVETİYE 2

Daha resmi ama yine sizi anlatan bir davetiye seçeneğimiz de var.Finger print düğünlerin vaz geçilmezi olmaya başlayan bu dönemlerde tercih edilen modelimizdir.Ekstra olarak düğün yerini bilmeyen uzaktan gelen konuklarınızı da düşündük.Bunun için küçük krokiler hazırlanmaktadır.Zarfımızın süsünü yine pullarımız ve tabi size kalan güzel bir kalem ile konuklarınızın ismini yazmaktır.  

DAVETİYE

Sıradan davetiyelerden sıkıldıysanız  size güzel bir fikir Bouquet Mini Design'dan.
Fotoğraflarınızdan oluşan ve düğün bilgilerinizi espirili bir şekilde anlatan davetiye kare boyutlarda her açıdan farklılık gösteriyor.

Davetiyenin arka yüzü.

Zarfı da süslemeyi unutmadık tabi.Ayrıntılar olmazsa olmazımızdır.İstediğiniz renk seçenekleriyle zarf ve zarfı süsleyen pul .
 Size kalan tek şey konuklarınızın ismini yazıcağınız zarfa ve pula uygun  kalemle yazmanız